Yabancı Dil Pratik Sohbet İçin Uygulamalar

yabancı dil pratik için uygulamalar

Yabancı Dil Pratik Sohbet İçin Uygulamalar

İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, Korece, Japonca, İtalyanca gibi dillerde pratik ve sohbet etmek için uygulama arıyorsanız, en çok kullanılan üç uygulamayı aşağıdaki listeden bulabilirsiniz.

1- HelloTalk

Hellotalk uygulamasında her dil için pratik yapabileceğiniz çok sayıda partner bulmanız mümkün. Hellotalk uygulamasının kullanıcı kitlesi oldukça geniş ve her geçen gün genişliyor. İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Arapça, Rusça ve hatta Kürtçe pratik yapabileceğiniz chat partnerleri ile yazılı, sesli veya videolu pratik yapabilirsiniz. Hellotalk uygulamasında ayrıca ücretli veya gönüllü dil öğretmenleri de var.

2- Speaky

Speaky uygulamasında her yabancı dil için pratik partneri arayan kullanıcılar bulabilirsiniz. Speaky uygulamasında basit birkaç adımda hesap açarak sohbete başlayabilirsiniz. Kullanımı oldukça basit olan Speaky uygulamasında özellikle İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Rusça, Farsça, Arapça sohbet edebileceğiniz kullanıcılar bulunmaktadır.

3- Interpals

Kullanıcı kitlesi oldukça geniş olan Interpals uygulamasında yabancı dil pratiği yapabilirsiniz. Yabancı dilini geliştirmek isteyen kullanıcılar ile sohbet ederek konuşma, yazma ve dinleme becerilerinizi iyileştirebilirsiniz.

Yabancı dil pratiği için seçtiğiniz bu uygulamalarda genel kurallara uymanız, müstehcen içerikler paylaşmamanız ve kullanıcılara saygısızlık yapmamanız gerekmektedir. Hesabınız bildirildiğinde cihaz banı yiyebilir ve bir daha bu uygulamaları kullanma imkanına sahip olmayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*