Satanist Kutu İşareti Nedir?

Satanist Kutu İşareti Nedir? Satanist Kutu tarikatının sembolü olduğu iddia edilen bir işaretin gerçek olup olmadığı tartışılırken, gözler dünya çapında işlenen vahşi cinayetlerin arkasında olduğu iddia edilen satanist yapılara çevrilmiş durumda.

Satanist Kutu İşareti

Satanist yapılar genellikle ortak sembolleri olan daire içerisinde Pentagram işaretini kullanırlar. Satanist tapınaklarda bu sembol kullanılır.

Satanizm’in evrensel sembolü olarak kabul edilen daire içinde pentagram

Satanizmin farklı kolları ya da branşları diyebileceğimiz yapılar, sembol olarak pentagramın çeşitli düzenlemelere uğramış özgün tasarımları tercih edebilmektedir.

Satanist Kutu tarikatı olarak toplumda tanınmış gizemli yapıya ait olduğu iddia edilen sembolde ise Satanizmin evrensel sembolü olarak kabul görmüş pentagramı andıran herhangi bir tasarım bulunmasa da, çeşitli satanist oluşumların kullandığı sembollerde de tamamen farklı tasarımlar görmek mümkün. Aşağıda bugün kadar küresel çapta faaliyetleri tespit edilen satanist gruplara ait sembollerden birinin “Satanist kutular” tarafından kullanılan sembol ile birebir aynı olduğu görebilirsiniz.

Satanist gruplar tarafından kullanılan semboller

Satanist Kutu tarikatının Discord gibi gizliliğe dayanan iletişim kanalları üzerinden örgütsel iletişimi sağladığı biliniyor. Satanist örgütlerin özellikle “masumiyet” kriterine göre kurban seçimi yaptıkları, “savunulamaz saf kötülük” yaratmak için hareket ettikleri insan ve hayvan kurbanlarını öldürdükten sonra, bazı durumlarda ise canlı canlı uzuvlarını kestikleri, bunun bir ritüel olarak uyguladıkları, vakaların analizi sonucunda elde edilen tespitler olarak karşımıza çıkıyor.

İlhan BARAN (x.com/ilhanbaran_)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*