Hamster Kombat Rescue Team Nasıl Alınır

hamster kombat rescue team kartı

Hamster Kombat Rescue Team Nasıl Alınır: Hamster Kombat oyunundaki özel kartlardan biri olarak Airdrop payınıza etki edecek olan Rescue Team kartını nasıl alabileceğinizi, bu kartın kilidini açmak için neler yapılması gerektiğini bilmek isterseniz, bu açıklayıcı bloga bir göz atmalısınız.

Rescue Team Kartı Nedir?

Rescue Team kartı hamster kombat oyuncularının oyun genelindeki birden fazla başarısının bir arada değerlendirilmesi sonucu sistem tarafından verilen genel başarı puanına göre kilidi açılarak elde edilen ve oyuncuların Airdrop payına etki edecek olan bir rozet. Rescue team rozetine sahip olan hamster kombat oyuncuları Airdrop etkinliğinde, bu rozete sahip olmayanlara kıyasla daha fazla pay alabilecekler.

Rescue Team Kartı Nasıl Alınır?

hamster kombat rescue team

Eğer, başarılarınız sekmesinde bu karta henüz sahip değilseniz, bu kartı alarak Airdrop etkinliğinden daha fazla hisse alabilirsiniz. Bu rozetin Airdrop payını hangi oranda etkileyeceği henüz bilinmiyor ama belirli bir yüzdelikte etkileyeceği bilgisi kesin.

Rescue Team kartının kilidini açarak almak için yapmanız gereken “specials” kategorisinde yer alan “save hamsters from drowning” kartını almanız gerekiyor. Eğer bu kart specials kategorisinde size görünür değilse, muhtemelen bu fırsatı kaçırdınız. Kaçırdığınız kartları “Missed Opportunities” sekmesinden görebilirsiniz.

Rescue Team Kart sahip olabileceğiniz tek “özel kart” değil. Bunun dışında yeni özel kartların Airdrop tarihine kadar ilan edilmesi bekleniyor. Resmi kanalları takip ederek özel kartları öğrenebilir ve elde edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*