Fransızca Sohbet Etmek İçin Uygulamalar

Fransızca sohbet

Fransızca Sohbet Etmek İçin Uygulamalar: Fransızca pratik yapmak ve konuşma, yazma, dinleme yeteneklerinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz uygulamaların bir listesini hazırladık. Kullanımı basit olan bu uygulamalarda anonim ya da gerçek bilgilerinizle hesap açabilir ve Fransızca sohbet edebilirsiniz.

İşte Fransızca pratik için kullanabileceğiniz mobil uygulamalar :

1- Speaky

Speaky uygulamasını android veya ios mağazasından indirerek mobil cihazınıza kurun. Kurulum işlemi bittikten sonra anonim veya gerçek bilgilerinizle bir hesap açın. Dil tercihinizi Fransızca olarak belirleyin. Hesap açılış işlemi bittikten sonra uygulamanın arama “search” kısmına gelerek, Fransızca dilini hedef dil olarak seçmiş kullanıcıları arayın. Uygun gördüğünüz kullanıcılarla iletişim kurarak Fransızca sohbet edebilirsiniz.

2- Interpals

Interpals uygulaması daha çok bir sosyal medya platformu olarak çalışmaktadır. Hesap açılışı yaparken bio kısmına Fransızca pratik partnerleri aradığınızı belirtin. Sizinkiyle örtüşen arayışlara sahip kullanıcılarla sesli mesaj özelliğini kullanıp iletişim kurarak Fransızca sohbet edebilirsiniz.

Fransızca sohbet ederek konuşma, yazma, okuma ve dinleme seviyenizi geliştirebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*