Xiaomi mi9 root ve imei değiştirme


Xiaomi mi9 root ve imei değiştirme : Xiaomi mi 9 akıllı telefonunuzu kayıtsız aldınız veya imeinizin kopya olduğu anlaşıldığından telefonunuz GSM faaliyetlerine kapatıldı mı ? O halde Xiaomi mi 9 akıllı telefonunuzun imesini değiştirmeniz gerekiyor. Peki imei değiştirmek için ne yapılmalı ?

Xiaomi mi 9 imei değiştirme nasıl yapılır ?

Xiaomi mi9 akıllı telefonunuzun imeisini değiştirmek için öncelikli olarak telefonun sistem kök dizinine erişim sağlamanız gerekiyor. Bunu sağlayan işleme rootlama işlemi deniyor. Telefona root atıldıktan sonra, kolaylıkla imei değiştirme veya benzeri sistemsel değişiklikler yapılabiliyor.

Xiaomi mi9 root nasıl atılır ?

Xiaomi mi9 Android 9.0 pie işletim sistemine sahip. Dolayısıyla bu akıllı telefonun kök dizinine ulaşmak için, bu işletim sistemine özel çözümler tercih etmek gerekir.

Yazılım uzmanları şu anda Android 9.0 pie versiyonunun hangi telefonda olursa olsun kök dizinine erişme imkanı veren rootlama işlemini gerçekleştiren bir yazılım geliştirdi. Magisk adı verilen rootlama yazılımının son güncel versiyonu olan Canary sürümü ile Xiaomi mi9 root işlemi gerçekleştirilebilir. Magisk canary yazılımını yükleme metodu olarak ise TWRP yöntemi tavsiye ediliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*