Polonya’da Vajina Birası (Vajinal Bira) Üretildi

Polonya’da Vajina Birası (Vajinal Bira) Üretildi

Polonya’da The Order of Yoni isimli bir marka, vajina birası olarak kategorilendirilen özel içkisini bugün piyasaya sürdü. Sadece seksi iç çamaşırı modellerinin vajinasından elde edilen laktik asit ile üretilen vajinal bira, dünyada türünün tek örneği olma özelliği taşıyor.

Vajina birası iç çamaşırı modellerinin vajinasında bulunan laktik asiti kullanılarak mayalanırken, bu biranın diğer biralardan daha fazla köpüğe sahip olduğu ve daha keyifli bir içim vadettiği belirtiliyor.

The Order Of Yoni markası vajina birasını 28 temmuz 2018 tarihinden bu yana ilk olarak Polonya şehirlerinde satışa sunarken, dünyadan vajina birasına yoğun bir talep olduğu belirtiliyor.

Sloganı “Şişelenmiş İçgüdü” olan Vajina birasının tanıtımında yer alan ifadeler, biranın pazarlama konseptini özetliyor : ” Rüyalarını süsleyen kadını hayal et, arzularının cinsel objesini. O’nun cazibesini, şehvetini, tutkusunu. O’nun tadına bak, kokusunu hisset ve sesini duy. O’nun sana tutkulu bir şekilde masaj yaptığını ve kulağına istediğin şeyleri fısıldadığını düşün.”

İlginizi çekebilir: Vajina birası nasıl yapılır ?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*