Matcha Çayı ile zayıflayan var mı ? Bu mümkün mü ?


Matcha Çayı ile zayıflayan var mı ? Bu mümkün mü ? Matcha çayı ile kilo verilebilir mi ? Matcha çayı kullananlar ürün hakkında neler söylüyor ?

Son zamanlarda fenomen instagram hesapları tarafından ücretli tanıtımı yapılan Matcha çayı, zayıflatma, kilo verme vaadiyle pazarlanıyor.

Matcha çayı reklamını gören çok sayıda internet kullanıcısı, Matcha çayının gerçekten işe yarayıp yaramadığı konusunda bilgi arayışına girdi.

Peki Matcha Çayı Gerçekten Zayıflatıyor mu ?

Global sağlık kuruluşları zayıflamanın yalnızca besin değeri oranı iyi ayarlanmış bir diyet ve sportif aktivite ile mümkün olabileceğini vurgularken, zayıflatma vaadiyle pazarlanan bazı yiyecek, içecek ve ilaçların kullanılmaması konusunda da sık sık uyarılar yapıyor.

Zayıflama konusunda yapılan gözlem ve deneyler, herhangi bir çayın, ilacın veya yiyeceğin tek başına zayıflatmadığını ortaya koymuştur.

Öte yandan, resmi otoriter kuruluşlarca onaylanmamış olmasına karşın, Matcha çayının metabolizmayı hızlandırdığı, kalori yakımını desteklediği öne sürülmektedir.

Matcha Çayı Kullananların Yorumları

Matcha çayı ile ilgili İngilizce ve Türkçe sosyal medya içerik analizi esnasında, bazı sosyal medya kullanıcılarının, matcha çayı tüketiminin kendilerini daha fazla enerjik hisettirdiğine yönelik yorumlar yaptığı görülmüştür.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*