Latif Doğan 3000 yıllık mucize krem inceleme ve yorum

Şarkıcı Latif Doğan’ın tanıtımını yaptığı sözümona 3000 yıllık mucize krem reklamları geniş kitlelere ulaşırken, kremi almaya karar verenler kremin iddia edilen etkilerinin olup olmadığı konusunda endişeli.

3000 yıllık mucize krem sloganıyla 59 liraya satılan kremin içeriğinin bitkisel olduğu ve hiçbir yan etkisinin olmadığı ifade ediliyor. Alternatif yardımcı ürünler pazarında bitkisel karışımlar, tıbbi bir araştırma ve geliştirme sürecinden geçirilerek üretilmiş oldukları algısı üzerinden pazarlansa da, bu tür ürünler basit makinelerle bir araya getirilmiş çeşitli bitki karışımları ve  bitki oldukları için büyük ihtimalle yan etki yaratmayacak oldukları da kesin.

Latif Doğan’ın tanıtımını yaptığı krem de bu şekilde üretilmiştir. Maliyeti 2-3 lirayı bulmayan kremler ve yağlar televizyon reklamları ve ünlü isimler üzerinden yapılan tanıtımlar ile uçuk rakamlara pazarlanıyor.

Ürünler “Bitki” özlü oldukları için kısmi bazı faydalar gösterebilseler de, reklamlarda abartılı şekilde ifade edilen etkilere sahip değillerdir.

O nedenle bu tür krem ve yağları almak yerine, evinizde klasik yöntemleri kullanarak bitkisel karışımlar ve kremler elde edebilir, çok daha az bir fiyata mal edebilirsiniz.

Latif Doğan İskit Kremi Yorumları İskit Kremi İşe Yarıyor mu ?

26 yorum

  1. Halka mal olmuş bir sanatçı bu yalanlara alet olabiliyorsa kahrolasın sen para demekten kendimi alamıyorum. Devlet nerede bu tv kanalları vasıtasıyla insanların aldatılmasına daha ne kadar göz yumulacak.

    • Bu ve benzeri kanallarda satılan hiç birşeyi almayın, devletin hiç bir kontrolü önlemide yok. Açıktan açığa bir salak artist birkaçta dandik yaşlıya 3 5 kuruş berip 2 liralık kremi içine de ne kattıkları belli değil 60 liraya satıyorlar. Biraz araştırma yapınca iştw böyle canı yananların mesajlarınıda buluyorsunuz. Latif doğan, kanal 365 benim en son görsüğüm kanallar, burda bunisim ve 3000 yıllık mucize krem yazıyorumki aklına gelipte araştırma yapanlar yourumları görsün, aşağıda birçok kişi gibi madır olmasın.

  2. Ben 300 yillik mucize krem diye aradim bana geven kremi gonderdiler 4 gun kargoda bekleyen ilaci aldiktan sonra araniyorum baska kusiler hesabi ele gecirip bize baska ilac gpnderilmis diyerek sahtekarlim yapip tekrar ilac satmaya calisiliyor bunlarin reklina cikan latif fogana soruyorum senin sayende kandirilan insanlar ne olacak demekki sendemi bunlara calisiyorsun oyle degilseniz eger durustseniz o kanalin sahtekarligina karsi ikna etyigin magdurlari hic dusunuyonuzmu

  3. Zehir zikim olsun verdiğim para latif doğana ve beni kandirip şu hiç işe yaramayan çin mali kremi bana satanin çocuğunun kefen parasi olsun aradigin zaman urun iadesini yapmiyirlar daha sinra ise telefona cevap vermiyorlar zehir zikkim olsun bu kremi bana satana ve buna vesile olan latif doğana verdiğim para helal etmiyorum hakkimi özellikle latif doğana

  4. tek kelime ile latif doğana yazıklar olsun
    o kadar insanın ahını almak herkese nasip olmaz hakım haram olsun bana da başka firmadan geldi krem numara aynı ama adamlar bizi aramadın diyorlar arama kaydına bakıyorum ama aynı numara haram olsun
    oflu hocadakı gibi hakım varsa götünden çıksın

  5. Kremi ben de aldım hiç faydası yok sadece yakiyo sürülen yeri kızartıyo iade için aradım aradım önce acmadilar acti kapattilar çünkü numarayı tanıyorlar sonra israrla aradım açtılar iade etmek ıstiyorum dedim tamam dediler gelen giden yok sonra tekrar aradım bu defa bayan diyoki numara sistemde kayıtlı değil falan filan almadilar param onlara haram olsun

  6. Arkadaşlar sürdüğünüz kremin içinde acı biber var herhangi bir kremin içine acı biber koyup sürün aynı şey bunlar normal krem ile insanları kandırıyorlar kanmayin aldanmayin

  7. Uzak doğu mucize krem eklem ağrılarına iyi gelir düşüncesiye 1 kutu alana 1 kutu bedava 69 tl sipariş üzre kapıda eşime tesli ettiler 2 defa sürdük öksürrtü öksürük geçmediği gibi eklem ağrılarına da zerre kadar faydası olmadı.Telefonla aradık yanıt veren olmadı.Hiç bir insanımıza bu tür korsan firmalara paralarını kaptırmalarını tavsiye etmem Kremi çöpe attım.

  8. Ben de şimdi sipariş verdim bir tane 39 tl dediler. On tane almanızı tavsiye ediyoruz dediler yok dedim bir tane alayım memnun olursam yine alırım dedim. Kargo da bedava üstelik memnun kalmazsaniz paraniz iade dediler. Eger bu krem çok ıyi olsaydı pahalı olurdu kargo bedava olmazdı beş alana beş bedava demezlerdi. Yorumları okudum aklım başıma geldi. Arayıp iptal edeceğim siparişi. Latif doğandan dolayı aldandim. Yaziklar olsun sanatcilar da böyle ise….sefaf kargoda gönderin diyorum olmaz diyorlar demekki var bi hile.

  9. bu tür 10 dakika reklam veren kanalların hepsi korsan yayındır zaten.
    zırt pırt kapatılıyor. ve başka isim altında aynı frekansdan yine bir süre sonra yayın başlıyor.

    sürmene biçağından tut bot yatak koltuk örtüleri ayakkabı telefon vs. hepsi kazık.
    çin malınada razıyım diye telefon alıyorlar 100 liraya ancak içinden rahmetli kemal sunal filmi gibi hıyar çıkıyor 😀
    şaka değil gerçek bular. açık adresleri olmadığı için kimseyi şikayet edemiyorsunda.

    uzun lafın kasısa uzak durun.
    Saygılarımla

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*