koinal.io kart ile coin alma güvenli mi güvenilir mi?

koinal.io kart ile coin alma güvenli mi ? koinal.io güvenilir mi ?

Türkiye merkezli kripto para mağazası koinal.io tüm banka ve kredi kartları ile kripto para alımına imkan veren bir altyapıyı hizmete koydu. Türkiye kripto para piyasasında aslında yopun bir talebe cevap verilmiş olsa da, koinal.io sitesinde kredi ve banka kartı ile koin almanın güvenli olup olmadığı merak ediliyor.

Koinal.io sitesinde Türkiye bankalarınca dağıtılmış tüm kredi ve banka kartları ile satın alabileceğiniz coinler Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve Ripple ile sınırlı. Satın aldığınız coinler ortalama 30 dakika içerisinde belirtilen kripto para cüzdanına gönderiliyor.

Koinal.io Güvenli mi ?

Koinal.io sitesinde 256 bit SSL sertifikası kullanılırken, aynı zamanda müşteri hesap güvenliği için 2FA kimlik doğprulama sistemi kullanılmaktadır.

Koinal.io Güvenilir mi ?

Koinal.io sitesinin güvenilirliğine dair fikir edinmek adına müşteri yorum ve şikayetleri oldukça önemlidir. Buna karşın şu ana kadar koinal.io sitesi ile ilgili herhangi bir olumsuz yorum veya şikayete rastlanılmamıştır. Bu olumlu imajın zamanla değişebilmesi nedeniyle, mutlaka güncel olarak yorum ve şikayetleri araştırınız.

2 yorum

  1. Selam yaklaşık 3 aydır Koinal.io’dan alım yapıyorum. Evrakları onaylattıktan sonra herhangi bir sorun yaşamadım ve müşteri hizmetleri çok güler yüzlü tüm sorularımı hızlı şekilde yanıtladılar.

    İlk başlarda kart onayı yapacağım için tereddüt ettim açıkcası ama konuşmaları sonrasında ikna oldum ve iyikide olmuşum bazen kredi kartıyla yaptığım işlemleri taksite bile bağlıyorum büyük kolaylık.

    Tesadüfen koinal.io’yu buldum ama iyi ki varsınız.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*