Koin Marketi güvenilir mi ? Koinmarketi yorumlar

Koin Marketi güvenilir mi ? Koinmarketi.com yorumlar

Koinmarketi.com internet adresinde faaliyet gösteren Koin Marketi, Türkiye’nin en hızlı Bitcoin borsası sloganıyla müşteri kabul etmeye başladı.

Koinmarketi.com nedir ?

Koinmarketi.com diğer tüm coin borsaları gibi alış ve satış emirlerini talep ve arza göre buluşturarak belli bir miktar komisyon kesintisiyle kripto para alım satımına aracılık etmektedir.

Koinmarketi.com Güvenilir mi ?

Koinmarketi.com ile ilgili olarak sikayet sitelerinde bazı şikayetler yer almıştır. Bu nedenle bu borsaya karşı dikkatli olmanız tavsiye edilir.

8 yorum

  1. Önemli : Son zamanlarda Koin Marketi hakkında aynı ip adresinden farklı isimlerle olumlu yorumlar yapılmıştır. Bu şahısların Koin Marketi ile işbirliği yaptığı düşüncesi oluşmuş olup, söz konusu yorumlar kaldırılmıştır.

  2. yaklaşık bir haftadır kullanıyoruum ve çok memnunum güncelemeden sonra bir iki hatayla karşılaştım 4 defa telefon desteği vererek hızlı bir şekilde sorunlarımı giderdiler şuan için hacim düşük olduğu için al sat için uzun süre beklemeniz lazım özellikle ripple site girmesiyle türk lirasıyla ripple alma fırsatı olduğunda ben bütün ripple alışlarını bu siteden yapıyorum ve başka alt koinlerin gelmesini sabırsızıkla bekliyorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*