Gastrobi Plex yorumları ve şikayetler


Gastrobi Plex prostat ve cinsel sağlık tablet/hap yorumları ve şikayetler

Çeşitli ulusal tv kanallarının ana haber bültenlerinin ekran görüntüleri ve aldatıcı ifadeleri photoshop gibi programlarla bir araya getirerek, haber bülteninde tavsiye ediliyormuş görüntüsü verilerek pazarlanan Gastrobi Plex adlı tabletin vaad edilen etkileri göstermediğine dönük şikayet ve yorumlar sosyal medyada yapılmaktadır.

GastrobiPlex adı verilen tablet ilacın hem prostatı iyileştirdiği hem de cinsel sağlığı güçlendirdiği vaad edilmekte ve ürün sahte görseller yardımıyla pazarlanmaktadır.

Sahte görseller eşliğinde satılması gerçeği başlı başına bu ürünün bazı sahtekarlar tarafından pazarlandığı düşüncesi için yeterli delil sunarken, bu ürüne karşı güveni de yok etmektedir. Gastrobi Plex hakkındaki yorum ve şikayetlerinizi yazınız.

5 yorum

  1. İnternet net üzerinde Gastrobı PLEX siparışi verdim reklamda iki renkli tablet görünüyordu bana gelen ürün tek renk ayrıca yanında birde damla olması gerekiyordu oda yoksa. Dolandırıldımmı?

  2. Madem bunlar sahtekar devlet neden bunlara müsade ediyor hiç kimse bunlara dur diyecek yokmu gastronomi plex devletin acilen veya sağlık Bakanlığı’nın acilen el atmasi lazim

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*