Bitturk.com güvenilir mi? Bitturk inceleme yorum ve şikayetler

Bitturk.com güvenilir mi? Bitturk inceleme yorum ve şikayetler

Türkiye merkezli yeni bir Bitcoin ve diğer bazı kripto paraların alım satımına olanak tanıyan bir borsa olarak faaliyetlerine başlayan Bitturk.com, işlemlerden komisyon almadığı için dikkat çekerken, 5 TL para çekme masrafı almaktadır.

Bitturk.com borsasında alınıp satılan kripto paralar şimdilik Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple ile sınırlıdır.

Bitturk.com güvenilir mi ?

Bitturk.com sitesinin güvenilir olup olmadığı konusunu müşteriler gerçek hesap kullanıcıları yorumları belirlemektedir. Özellikle para yatırma ve çekme konusu güvenilirlik için önemli iki kriterdir.

Yorum veya şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

Dünyanın en düşük komisyonlu borsası : Binance Nedir ? Binance Güvenilir mi?

13 yorum

  1. Bende 1 haftadır kullanıyorum. Para yatırıyorsunuz bit hesabınıza hemen yansıyor fakat onaylanması gün içerisinde oluyor. Bitcoin aktardım hesabıma hemen yansıdı. 1 saatte onaylandı. Para çektim 1 saatte banka hesabıma geçti. Sanırsam yabancı sitelerden bana daha güven verdi. Poloniex gatehub kraken vs gibi sitelerdense destek verin altcoin yatırımı yapabileceğimiz sağlam bir türk sitemiz olsun. Tavsiyem xrp yatırımlarınız bi an önce yapın 3 yıl bekletin.

    • önce coinleri incele yükseliş düşüş seviyelerini bir analiz et sürekli düşüp yükselen alt coinler var onlarda al sat yapabilirsin fakat bitcoin de en büyük zarar al sat olur
      atacaksın paranı bekleyeceksin hızla yükseliyor.
      1 ayda ana param %37.3 yükseldi

  2. 3 gün önce bitturk.comdan para çekme talebinde bulundum. Hala para ortalıkta yok, destek ekibine defalarca yazdım, dönüş yok. Bir numara var sadece onu arayabiliyorsun orada da sekreterden başka görüşebileceğin hiç kimse yok. Muhattap yok, yetkili hiç yok. Param buhar oldu uçtu resmen bitturkten ses çıkmıyor. Borsaya ilk defa üye olacaklar ona göre önlemini alsın. Koineks 2 saatte para çekme işlemi gerçekleştirdi. Vebitcoin bir saat bile sürmedi. Çağrı merkezi numarası ve muhattap bulamadığınız borsalara paranızı kaptırmayın.

    • Tülay hanım bende bir yatırımcıyım. Bittürk’ü kullanmayı düşünüyorum paranız hala muhattap bulamamış bir durumdamı yani hala aynı sorunla yüzleşiyormusunuz yoksa sorununuz çözüldü mü geri bildirim yaparsanız sevinirim

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*