Zula Oyunu Kaç GB

Zula Oyunu Kaç GB

Türkiye’nin başarılı yerli online oyunu Zula’nın boyutunun kaç GB olduğu resmi sitede yer alan sayfada yer almazken, Zula oyununu indirmek isteyen oyuncular,oyunun kaç GB olduğunu öğrenerek bu bilgiye göre bilgisayarda depolama alanı tahsis etmeyi istiyor. Peki Zula oyunu Kaç GB ?

Zula oyununun boyutunu öğrenmek için sisteme yüklenen tüm dosyaların toplam boyutunu hesaplamak gerekir. Zula oyununun en son güncel versiyonu indirildiğinde sistemdeki dosyaların kapladığı toplam alanın 1.7 GB olduğu tespit edilmiştir.

Zula resmi sitesindeki indirme sayfasında yer alan minimum sistem gereksinimleri kısmında oyun için en az 3 GB alan ayrılması gerektiği belirtilmektedir.

Zula oyununun toplam boyutunun kaç GB olduğu zamanla değişiklik gösterebilmektedir. Oyuncu karakterler ve haritalarda meydana gelen değişiklik ve yükseltmelerle birlikte Zula oyununun boyutu da artmaktadır. Oyunun geliştiricileri sürekli olarak oyunculara daha iyi bir deneyim sunmak adına periyodik olarak yüksetmeler ve güncellemeler gerçekleştirirken, bu güncellemeler oyunun boyutunu arttırmaktadır.

Sonuç olarak Zula oyununun kaç GB olduğu konusunda net bir rakam vermek mümkün olmazken, güncel versiyonun 1.7 GB olduğu bilgisiyle yetinmek durumundayız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*