Yeni Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın Kimdir ?

Yeni Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın Kimdir ? Buket Aydın Kiminle Evli ? Buket Aydın Nereli ? Buket Aydın Kaç Yaşında ? Buket Aydın instagram facebook Twitter adresleri…

Doğan Yayın Grubu’nun Demirören Holding’e satılmasıyla birlikte gruba ait yayın organlarında önemli yenilikler gerçekleştirilirken, bunlardan biri de Kanal D Ana Haber sunucusu Ahmet Hakan’ın yerine yeni spiker olarak Buket Aydın’ın getirilmesi oldu.

Kanal D’nin yeni Ana Haber Bülteni Sunucusu Buket Aydın’ın kim olduğu, nereleri olduğu, kaç yaşında olduğu, kiminle evli olduğu ve özellikle de İnstagram, Twitter ve Facebook hesapları oldukça merak ediliyor.

Kanal  D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın Kimdir ?

Buket Aydın kaç yaşında : Buket Aydın 1985 yılında doğdu yani 33 yaşında

Buket Aydın nereli, Buket Aydın’ın memleketi : Buket Aydın Bursa’da dünyaya gelmiştir. Yani memleketi Bursa’dır.

Buket Aydın kiminle evli : Buket Aydın 2013 yılından bu yana işadamı Erce Baykal ile evlidir.

Buket Aydın İnstagram adresi : instagram.com/buketay

Buket Aydın Twitter adresi : twitter.com/buketyadin

Buket Aydın’ın Eğitim Hayatı ve Spikerlik Kariyeri

İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olan Buket Aydın aynı üniversitede Atilla İlhan Şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı. Spikerlik mesleği ile ilgilenen Buket Aydın Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alarak mesleğe ilk adımını attı.

İlk olarak özel bir radyoda program sunan Buket Aydın, daha sonra Kanaltürk TV’de spor ve haftasonu haberlerinde spikerlik yaptı. Buket Aydın daha sonra NTV’ye transfer olarak saatlik haber kuşağında spikerlik yaptı. Buket Aydın son olarak Kanal D’ye Ana Haber Sunucusu olarak transfer oldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*