Sercare kellik ilacı işe yarıyor mu ? Kullanıcı yorumları ve şikayetler

Sercare kellik ilacı/merhemi işe yarıyor mu ? Kullanıcı yorumları ve şikayetler

Krem veya merhem şeklinde üretilmiş Sercare adlı bir ürün kelliğe son verme ve yeniden saç çıkartma iddiasıyla internet siteleri ve sosyal medya reklamları aracılığıyla satışa sunuldu.

Peki Sercare gerçekten işe yarıyor mu ? Sercare için reklamlarda söylenenler doğru mu ? Sercare gerçekten kelliği bitirip yeniden saç çıkarıyor mu ?

Şu an internet ve uydu kanalları üzerinden pazarlanan ilaçların tamamı işlevleri konusunda ortaya atılan iddiaların hiçbirini gerçekleştiremiyor ve milyonlarca insan verdiği paranın boşa gittiğini, hatta bir çoğu ciddi sağlık sorunları yaşamaya başladığını ifade ediyor.

Sercare ilacının işe yaradığına dair tarafsız bir kullanıcı yorumuna rastlayamadık. Ayrıca Facebook üzerinden yayınlanan Sercare reklamında Habertürk ve ATV gibi kanallarda 2016 yılında yayınlanan bir haber montajlanarak Sercare’den bahsediliyormuş algısı yaratılarak sahtekarlık yoluna başvurulduğunu saptadık. O nedenle Sercare ilacını kesinlikle tavsiye etmemekteyiz. (İlhan BARAN/Bizimhaber.net)

Kaynaklar :

Montajlanan Videoyu izlemek için TIKLA

Haberin Orjinalini izlemek için TIKLA

1 yorum

  1. Devlet Belediye zabıta simitçi boyozcuya zulm edeceğine böyle sahtekarları önlesin. Nasıl böyle rahat rahat ortaya çıkıp bilim insanlarının ve tv kanallarının isimleri kullanarak dolandırıcılık yapılabilir. Buna devlet nasıl engel olamaz??

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*