Replika S8 ve S8 Edge Fiyatları

Replika S8 ve S8 Edge Fiyatları

Replika Replika S8 ve S8 Edge akıllı telefonları farklı kalitelerde piyasaya sunuldu. Fiyatı 4 bin lira civarında olan orjinaller cep yakıyor. Bu nedenle müşteriler daha ekonomik replika alternatiflere yöneliyor.

Replika S8 ve S8 Edge Kalitesi Nasıl anlaşılır ?

Öncelikle replika cihazlarda en önemli detaylar işlemci, kamera çözünürlüğü, RAM ve birebir tasarımdır. Şu an piyasada satılan replikaların büyük bir çoğunluğu 5.2 inch ekranlı ve düşük RAMli kalitesiz modelleridir.

En kaliteli replika S8 ve S8 Edge cihazlar Goophone adlı Çinli üretici tarafından üretilmektedir. Ürettikleri cihazların başlıca özellikleri ise şunlardır :

1 GB RAM

MTK 8560 1.5 GHz işlemci

8 Mp arka kamera

8 GB Depolama

5.5 inch ekran

Android 6.0 işletim sistemi

Bazı satıcılar sattıkları cihazlar kalitesiz olmasına rağmen “2 GB RAM 16 MP kamera 64 GB depolama” şeklinde yalan ifadelerle satış yapabilmektedir. Buna karşı uyanık olmak lazım.

Peki Fiyatlar Nasıl ?


Şu an Türkiye’de Tahtakale ve Doğubank esnafları çeşitli internet siteleri kurarak daha kalitesiz telefonları “Dubai Malı, Kore Malı” adı altında 590 ile 690 lira arasında satmaktadır. Dubai Malı Kore Malı ifadeleri yalandır. Tüm replikalar Çin’de üretilir. Dubai Kore Malı ifadelerle ürün satmaya çalışanlar en basit ifadeyle sizi dolandırmaya çalışıyor.

Fakat en kaliteli telefonun bile geliş fiyatı 90 ile 100 dolar arasındadır.

En kaliteli S8 fiyatının olması gereken seviye : 490 lira

En kaliteli s8 Edge fiyatının olması gereken seviye: 540 lira

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*