Penis büyüten krem gerçekten var mı ?

Penis büyüten krem gerçekten var mı ?

Bir çok internet sitesinde ve uydu kanallarında reklamları yapılan sözde penis büyüten krem ürününün bir pazarlama aldatmacası olduğu, ürün hakkındaki binlerce olumsuz yorum ve şikayet sonucunda kesinleşti.

Uzmanlar penis büyütmenin krem veya ilaç gibi destekleyici ürünler ile yapılmasının mümkün olmadığını vurgularken, bu tür ürünlerin kullanılmasıyla birlikte kısırlık, cinsel organda çeşitli sorunlar ve hastalıklar gibi istenmeyen durumlarla da karşılaşılabileceği uyarısı yapıyor.

Peki peni büyüten sözde krem veya haplar neden hala satılabiliyor ?

RTÜK yayın yönetmeliğine göre aldatmacalı bu tür reklamların yapılması zaten yasak. Fakat yaptırım konusunda para cezası, bu tür kanalların oldukça kazançlı olan bu ürünü pazarlaması konusunda caydırıcı olamıyor.

Sözde Penis büyten krem kullananların yorumları ne diyor ?

Bu tür ürünleri alan müşterilerin ürünler hakkındaki olumsuz yorumları ve şikayetleri bir çok şikayet sitesinde ve inceleme bloglarının yorum kısımlarında bulunabilir.

Penis büyütücü krem ve benzeri formdaki çeşitli ürünlerin işe yaramadığı müşteri yorumlarından anlaşılmaktadır. Bu nedenle bu tür reklamlara itibar edilmemesi gerekmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*