Omarosa Manigault Newman kimdir ?

Omarosa Manigault Newman ve eşi John Allen Newman
Omarosa Manigault Newman kimdir ?

Beyaz Saray’da 15 yıl çalıştıktan sonra ABD Başkanı Donald Trump yönetiminde işten ayrılan Omarosa Manigault Newman, iddiasına göre Trump’ın ırkçılığını, kadınlara ve siyahi topluma karşı saygısızlığını, ruhsal ve davranışsal bozukluklarının ispatları olan anılarını anlattığı kitabı Unhinged ile dünya gündemini sarstı. Peki Omarosa Manigault Newman kimdir ?

Tam adı Omarosa Onee Manigault Newman olan eski Beyaz Saray danışmanı 5 Şubat 1974 yılında Ohio eyaletinin Youngstown şehrinde doğdu. Central State University (1996), United Theological Seminary, Howard University okullarını bitiren Omarosa Manigault Newman, 2002 yılından 2017 yılının sonlarına kadar Beyaz Saray’da danışman olarak görev yaptı.

Omarosa Manigault Newman iki kez evlenmiştir. Aaron Stallworth ile olan ilk evliliği 2000 yılından 2005 yılına kadar sürdü. 2017 yılında evlendiği John Allen Newman ile beraberliği ise hala devam ediyor.

Daha önce The Bitch Switch: Knowing how to Turn it on and Off, MORE adlı kitapları kaleme alan Omarosa Manigault Newman, son olarak Trump ile ilgili olarak sırlarını yazdığı Unhinged adlı kitabını çıkardı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*