Jeton Card kart nedir nasıl kullanılır Jeton card alış satış bozdurma

Jeton Card kart nedir nasıl kullanılır Jeton card alış satış bozdurma ile ilgili bilgiler aşağıda detaylı olarak verilmiştir.

Jeton Card ön yüklemeli sanal para kartı son zamanlarda özellikle bahis sitelerinde geçerli olması nedeniyle sıkça tercih edilmektedir. Peki Jeton Card kartı nedir, nereden alınır ve nasıl kullanılır ?

Jeton Card 10 Euro ile 250 Euro arasında değişen miktarlar yüklü olan sanal bir para kartıdır. Güncel kurdan hesaplanarak Türk Lirası karşılığı veya başka bir para cinsinden fiyatlandırılır.

Jeton Card nasıl ve nereden satın alınabilir ?

Güvenliğiniz için Jeton Card kartlarını resmi bayilerden satın almayı tercih ediniz. Bireysel olarak kartını satmak isteyen satıcılardan da temkinli ve tedbirli şekilde alışveriş yapılabilir. Bu yöntem yine de risklidir.

Jeton Card nasıl kullanılır ?

Jeton Card kartlarında 19 haneli kart numarası ve dört haneli bir CVV kodu yer almaktadır. Bu bilgileri alışveriş yapacağınız sitelerde Jeton Card ödeme seçeneğini seçerek ilgili alanlara girmeniz durumunda para hesabınıza tanımlanacaktır.

Jeton card nasıl satılır jeton card bozdurma nasıl yapılır?

Jeton card kartınızı bozdurmak ve liraya çevirmek için resmi bir bayiye başvurabilir veya internet ortamında satmayı deneyebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*