En düşük faizli bayram kredisi veren bankalar 2018

En düşük faizli bayram kredisi veren bankalar 2018

Ramazan bayramına kısa bir süre kala bankaların düşük faizli bayram kredisi kampanyaları da duyurulmaya başladı. Bir çok banka düşük fazili bayram kredisi kampanyaları için özel reklamlar oluşturarak çeşitli tv, radyo ve internet ortamlarında yayınladı.

3 ay ödeme ertelemeli bayram kredisi

Düşük faizli bayram kredisi kampanyalarında en fazla dikkat çeken detay ödemeleri 3 ay sonra başlatmayı öngören ödeme erteleme planlı bayram kredileri. Bu kredilerden istifade eden kredi müşterileri kredi çektikleri tarihten 3 ay sonra ödeme yapmaya başlarlar. Bankaların tamamı 3 ay ertelemeli bayram kredisi için ön görülen faiz oranı dışında ek bir masraf yansıtmıyorlar.

%1.35’den başlayan faizlerle bayram kredisi

Bayram kredisi çekmek isteyen müşteriler için farklı kredi paketleri hazırlayan bankaların faiz oranları ise %1.35’den başlıyor.  Bayram kredisi için maksimum taksit sayısı ise 48 ay ile sınırlandırıldı. Bayram ihtiyaçlarını gidermek için bayram kredisi çekmek isteyen vatandaşlar farklı kredi seçeneklerinden birini tercih edebilirler.

En düşük faizli bayram kredisi veren bankalar hangisi ?

2018 Ramazan Bayramı’na özel olarak müşterilerine kredi paketleri sunan bankalar farklı faiz oranları ve vade seçenekleri sunarken, en düşük faiz oranı uygulayan banka % 1.35 ile DenizBank olarak karşımıza çıkıyor.  Düşük faizli kredi sunan bir diğer banka ise 1.49 ile ING Bank.

Denizbank bayram kredisinden faydalanan müşteriler 12 ay vadeli 3 bin lira kredi için toplam %22 faiz ödeyerek toplamda 3660 TL ödeme yapacaklardır.

ING Bank ile bayram kredisi kullanan müşteriler 2 bin lira kredi için 48 ay sonunda ayda 62 lira ödeyerek toplamda 3 bin 6 lira geri ödeme yapacaklardır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*