Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı sevgili mi ?


Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı sevgili mi ?

Bugün magazin basını tarafından Acun Ilıcalı’nın doğruladığı notuyla paylaşılan boşanma haberleri sonrası ortaya atılan “Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı sevgili” iddiasında, kanıt olarak Şeyma Subaşı’nın bir instagram gönderisinde Çağatay Ulusoy’un göğsüne yazdırdığı dövmede yer alan ifadeleri paylaşması gösteriliyor.

Çağatay Ulusoy’un göğsüne yazdırdığı “But without the dark we’d never see the stars, Türkçesi : Ama karanlık olmadan yıldızları göremezdik” dövmesinin sözlerine Şeyma Subaşı instagram sitesinde paylaştığı bir fotoğrafının açıklama kısmında yer verince, ikili arasında özel bir ilişki olabileceği yorumları yapılmıştı.

Buna karşın aynı sözü paylaşmanın sevgili olduklarını öne sürmek için yeterli olmadığı, bunun sıradan bir tesadüf olabileceği değerlendirmeleri de yapılıyor.

Öte yandan Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı’nın sevgili oldukları iddiasının boşanma davasının sebebi olduğu öne sürülüyor. Bu konuda taraflardan henüz bir doğrulama gelmedi. Dedikodular henüz iddiaların ötesinde bir zemin bulabilmiş değil.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*