6 Nisan 2018 Bitcoin fiyat tahmini yorum ve analiz

6 Nisan 2018 Bitcoin fiyat tahmini yorum ve analiz… Bitcoin bugün ne olur ? Bitcoin yükselir mi düşer mi ?

Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimleri hükümetlerin olası yaptırım ve düzenlemeleri konusundaki muğlaklık nedeniyle piyasadan çıkan önemli miktardaki yatırımdan dolayı hacimlerde yaşanan düşüşlere bağlı olarak bir türlü beklenen direnç seviyelerini kıramıyor.

Bu hafta 7400 dolar seviyesine kadar ulaşan Bitcoin, beklendiği üzere 7500 dolar seviyesinin üzerine çıkamayınca yeniden 7000 dolar seviyesinin altına geriledi.

Bitcoin dün 6900 seviyesini belli aralıklarla iki kez test etti. Fakat bu seviyede tutunamayarak yeniden 6600-6700 dolar seviyelerine sıkıştı.

Piyasanın genel görünümüne bakılacak olursa, 255 milyar dolara gerilemiş bir toplam değer karşımıza çıkıyor (Coinmarketcap, 05.04.2018). Bitcoin tek başına toplam rakamın %45’lik kesimine sahip. Öte yandan 1561 kripto para biriminin işlem gördüğü piyasada, düşük değerli (undervalued) coinler yatırımları ciddi oranda çekerken, piyasaya yeni yatırım girdisi olmadıkça yükselişler sınırlı oranda yaşanacaktır.

Bitcoin bugün yeniden 7000 dolar üzerine doğru bir sıçrama yapabilir. Fakat alışların uzun vadeli mi yoksa kısa vadeli kazançları mı hedef aldığı önemli. Çok güçlü bir alım algısı oluşmadıkça, yatırımcı kısa vadeli hedeflere yönelebilir.

Kategori: Bitcoin, Kripto Para Etiketler : , , , , , , -

Bu Yazılar İlginizi Çekebilir:

Bitcoin fiyatı kritik 6500 dolar seviyesinin altında Bitcoin fiyatı kritik 6500 dolar seviyesinin altında
29 Mart 2018 Bitcoin ne olur ? Bitcoin fiyatı düşer mi yükselir mi ? 29 Mart 2018 Bitcoin ne olur ? Bitcoin fiyatı düşer mi yükselir mi ?
28 Kasım 2017 Bitcoin analizi fiyat tahmini Bitcoin ne olur? Düşer mi Yükselir mi? 28 Kasım 2017 Bitcoin analizi fiyat tahmini Bitcoin ne olur? Düşer mi Yükselir mi?
19 Ekim 2017 Bitcoin Fiyat analizi tahmin 19 Ekim 2017 Bitcoin Fiyat analizi tahmin

Yorum Yaz

Yorumu Gönder
© 2018 Bizimhaber.net. Tüm hakları Saklıdır.

En Son Arananlar
Bizimhaber.net Rss | Ana sayfa | iletişim | Gizlilik Politikası
| Sitemap