10 Ocak 2018 Ripple XRP Fiyatı ne olur? Yükselir mi Düşer mi ? Tahmin ve Yorum

10 Ocak 2018 Ripple XRP Fiyatı ne olur? Yükselir mi Düşer mi ? Tahmin ve Yorum

Fox Business kanalında Ripple’nin CEO’su Brad Garlinghouse dünyanın en büyük 5 şirketinden 3’üyle işbirliği yaptıklarını duyurduktan kısa süre sonra tavan yapan Ripple son 3 gündür sürekli düşüş yaşıyor.

Ripple fiyatı neden düştü ?

Coinbase 3 gün önce bazı söylentilere yanıt olarak bir açıklama yaparak Ripple’yi borsaya dahil etmeyeceklerini ifade etmişti.

Ek olarak dün Coinmarketcap.com sitesi Kore borsalarını fiyat ortalaması hesaplamasının dışında tutacaklarını duyurdu. Bu gelişme Ripple dahil tüm coinlerde sert bir düşüşe neden olsa da, coinlerin bir çoğu kısa sürede toparlandı.

Ripple fiyatı ne olur ? Düşer mi Yükselir mi ?

Son 1 yılda %35 bin artan Ripple’nin fiyatı konusunda 2018 yıl sonu tahminleri 1000 dolar seviyelerinde. Tahminler Ripple’nin kısa vadeli astronomik yükselişini baz alsa da, buna dayanarak 1000 dolar hedef belirlemek, sürekli yeni kripto paraların dahil olduğu ve yatırımcı ilgisinin sürekli yön değiştirdiği bir piyasada abartı olur.

Öte yandan Ripple ile ilgili fiyatı olumlu yönde etkileyecek bazı spekülasyonlar da dolaşıyor. Son olarak bilişim teknolojisi üreticisi Seagate ve uluslararası para transferi devi Western Union’un Ripple ile işbirliği haberleri bu iki şirketin hisselerinde %7 civarında artışa yol açtı. Buna ek olarak Japonya merkezli DMM Group adlı şirketin 11 Ocak 2018 tarihinde faaliyete sokacağı DM Bitcoin isimli coin borsasında Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, NEM ve Bitcoin Cash coinlerinin yanısıra Ripple’nin de yer alacağı duyuruldu. Bizimhaber.net

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*